Други,  Музика,  Традиции

Музикалните предпочитания на зодиите

14.02.2022г., от BurgasNews взето от:

https://www.burgasnews.com/2022/02/14/%D0%BC%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B8%D1%82/
Музикалните предпочитания на зодиите
Определени музикални стилове бележат целия ни живот. Тъй като зодиакалният знак е огледало на темперамента ни, той издава също кои са музикалните стилове, които харесваме и кои – не.


Овен – да има бийт
Овните харесват живите ритми, съчетани със силен бийт. Този знак е символ на страст, любов и вдъхновение. Всичко това се пренася и върху музиката.
Стилове: класическа музика, хард рок, хеви метъл, пънк.

Телец – филмова музика за добро настроение
Музикалният вкус на Телците не е сложен. Като позитивни и оптимистични личности те обичат да припяват на хитове по радиото и харесват саундтракове на филми.

Стилове: поп, класически рок, музика от сериали, саундтракове на научно-фантастични и приключенски филми.

Близнаци – евъргрийни за зареждане с енергия
Близнаците решават с лекота всички проблеми, с които се сблъскват в живота. Обичат музика, на която може да се танцува, както и песни и саундтракове на стари филми.

Стилове: музика от 40-те, 50-те и 60-те години, поп, саундтракове на мюзикъли.

Рак – от ню ейдж до поп
Раците са романтици, затова музиката, която слушат, не бива да е агресивна. Мелодичните блус и поп парчета ги правят щастливи. Освен това им допада ню ейдж и електронната музика, защото обичат да медитират.
Стилове: ню ейдж, електронна музика, поп.

Лъв – за предпочитане хард
Тъй като обича да е в центъра на вниманието, Лъвът харесва твърдата музика, както и драматичните произведения с оркестрови елементи.
Музикалните му стилове са: хеви метъл, хард рок, класическа музика.

Дева – класическа музика за отпускане
Девите притежават високо развито чувство за ред. Предпочитат по-скоро спокойна музика, защото им помага да се концентрират. Освен това харесват келтската танцова музика.
Стилове: класика, келтска музика и музика от Средновековието.

Везни – от романтична класика до метъл
Тъй като са мечтатели по природа, Везните харесват всичко от романтичната ера на класиката. От модерната музика най-много им допада метъл.
Стилове: класика, фолк и метъл.

Скорпион – бийт и горещи латино ритми
Скорпионът е пламенна натура и се чувства привлечен от страстна музика. Харесва му и класиката. Освен това слуша джаз и електронна музика със силен бийт.
Стилове: класика, джаз, електронна музика, мюзикъли, латино.

Стрелец – саундтракът на живота му
Стрелците притежават свободолюбив дух. Обичат да гледат филми и да слушат саундтракове. Падат си и по солови изпълнения на китара и джаз.
Стилове: филмова музика, китара, джаз.

Козирог – класически рок и опера
Козирогът е праволинеен и любознателен. Предпочита песни, които разказват цели истории. Обичат също оперна музика и джаз. Понякога ритъмът му доставя нужното разнообразие, поради което слуша също класически рокендрол.
Стилове: джаз, опера, рокендрол.

Водолей – важното е да бъде необикновено
Водолеите са любители на необикновеното. Затова харесват джаз и музиканти със своеобразен стил и характер (като например покойния Дейвид Бауи).
Стилове: джаз, по-стара електронна музика, класика.

Риби – комплексни звуци за стимулиране на творчеството
Тъй като креативността им се нуждае от вентил, Рибите харесват сложни и комплексни мелодии. С удоволствие слушат музика от Средновековието, както и музика на различни култури.
Стилове: джаз, класика, мултикултурна музика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *