Език

Бретонски за начинаещи

взето от:

http://www.langmaster.com/lmcom/com/web/bg-bg/pages/products/talknow/%d0%b1%d1%80%d0%b5%d1%82%d0%be%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%87%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d0%b5%d1%89%d0%b8.aspx?nodict=true

Интерактивен езиков курс. Учете се, като играете.

Интерактивният курс покрива речников запас за храненето, цветовете, пазаруването, частите на тялото, числата, определянето на времето, страните, поздравите и основните фрази.

Съществуват изречения, които ще Ви бъдат необходими във всеки език: ще искате да кажете „Добър ден”, да си поръчате напитка, да попитате за пътя и т. н.

Този курс за начинаещи идва тъкмо навреме за Вас.

Ще играете интерактивни езикови игри, ще учите нови думи с помощта на изображения, за да затвърдите запомненото, и ще проверявате знанията си с помощта на куизове.

Щом като започнете да играете, едновременно с това започвате и да се обучавате.

През цялото време ще слушате езика и посредством игрите със записване на микрофона, можете да започнете веднага да говорите и после да сравнявате своето произношение с произношението на носител на езика.

Можете да се обучавате и по време на пътуване. Разпечатайте си наръчника за диалози, който е част от курса и я носете непрекъснато в себе си или си свалете записа й на вашия айпод.

Мултимедиалният курс не съдържа само голямо количество учебни материали, но също така има и уникални функции за ефективно и забавно обучение.

  • Никакви скучни упражнения, а в замяна на това мотивиращи игри, за които ще получавате точки.
  • Проверката на знанията става с помощта на забавни куизове.
  • За всяка игра получавате точки. За висок резултат можете да спечелите бронзов, сребърен или златен медал, който може да се разпечата като свидетелство за Вашия прогрес.
  • През цялото време ще слушате езика и посредством игрите със записване на микрофона, можете да започнете веднага да говорите и после да сравнявате своето произношение с произношението на носител на езика.
  • Получавате несложни задачи. Ученето на чужд език е твърде голяма задача, за да може да се реши наведнъж. Затова сме го разделили в замяна на много дребни задачи.
  • Ако си мислите, че сте мързеливи за учене, определено ще промените мнението си! Ще бъдете изненадани каква мотивация ще получите, когато ученето започне наистина да Ви забавлява!
Свалете пробната версия безплатно и проверете колко лесно и забавно може да бъде ученето!Купете Лицензионен ключ на цена29,00 €.
Лицензионният ключ ще Ви бъде изпратен с имейл. Ще Ви предостави възможността за достъп до целия продукт и всички негови функции за неограничено време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *