Игри

Пъзел Heye от 1000 части – Келтски кръст, Крис Ортега

взето от: https://www.ozone.bg/product/heye-29522-pazel-heye-ot-1000-chasti-celtic-cross/

Пъзел Heye от 1000 части - Келтски кръст, Крис Ортега - 1

Цена: 24,99 лв

SKU: TYPZ0000537

  • Марка: Heye
  • Серия: Heye Cris Ortega
  • Брой части: 1000
  • Художник: Крис Ортега

Пълно описание на продукта

Пъзелът отговаря на високите стандарти и качество на Heye, а след подреждането му картината е с размери 50 х 70 сантиметра. 

Крис Ортега (Cris Ortega)
Младата испанска художничка Крис Ортега стартира своята кариера изключително обещаващо, като самите преподаватели в Университета по изящни изкуства казват, че дава заявка за световна слава. Полето на нейните творчески успехи е рисуването на комикси и създаването на впечатляващи илюстрации за различни списания, видеоигри, фентъзи книги. Самата тя се определя като дигитален художник и писател. Стартира като арт директор на рекламна агенция, а в момента е артист на свободна практика, което ѝ дава време и възможности да работи върху свои собствени проекти.

Нейният цикъл картини „Забравените“, към първата ѝ книга с разкази, е издадена от Norma Editorial и към момента е преведена на няколко езика. Картините от тази серия са изпълнени с удивително красиви фантастични същества, които ни повежда към нов, приказен свят, където това да имаш криле или да си вечно млад е съвсем в реда на нещата. Следващият проект на талантливата испанка е „Ноктюрно“, е публикуван през 2011 година от Imagica Ediciones. От Heye оценяват удивителния ѝ талант и превръщат рисунките от „Забравените“ в серия пъзели, които се превръщат в бестселъри.

Всички характеристики

КатегорииИграчки за пораснали и хоби пъзели за възрастни
МаркаHeye
СерияHeye Cris Ortega
Вид продуктПъзели
Типове пъзелиВертикални пъзели, Класически пъзели
ИзображенияГотика, Фентъзи
ХудожникКрис Ортега
МатериалКартон
ЦвятМногоцветен
Пъзел Heye от 1000 части - Келтски кръст, Крис Ортега - 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *