Други,  Традиции

Децата, родени през май се превръщат в едни от най-умните и самостоятелни хора

04.05.2020г., взето от: https://www.zarata.info

https://www.zarata.info/%d0%b4%d0%b5%d1%86%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b7-%d0%bc%d0%b0%d0%b9-%d1%81%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b2%d1%80%d1%8a%d1%89%d0%b0%d1%82-%d0%b5/

Ако трябва да бъдат определени с две думи децата, родени през май, те са: мечтатели и фантазьори. Май е последният пролетен месец, в който започват първите гръмотевични бури, лудо цъфтят цветя и дървета. Това е месецът на любовта и изобилието от багри и аромати.

Децата, родени през май се превръщат в едни от най-умните и самостоятелни хора, според астролозите.

1. Те са истински мечтатели, които убедено вярват в мечтите си, живеят с тях и обикновено ги постигат. Силната вяра на родените през май им помага за това. Съзнанието на децата, родени през май е непрекъснато заето с фантазии. Те рядко оставят мозъка си да бездейства.

2. Родените през май са от зодиите Телец и Близнаци. Родените преди 20 май са трудолюбиви и упорити. Те постигат много в личен и професионален план. Родените след 20 май са енергични и емоционални. Основното, което обединява всички деца, родени през май е желанието до се докажат и да постигнат много в живота си. Те са отворени да учат постоянно и притежават особен магнетизъм, с който безпроблемно привлича хората към тях. Имат много приятели.

3. Децата, родени през май са упорити. Понякога, големите цели, които си поставят, ги правят раздразнителни и трудни за убеждаване. Обичат да спорят и често налагат мнението си по безапелационен начин.

4. Техният камък е смарагдът. В миналото са го наричали „сърцето на пролетта“, символ е на надеждата, доброто бъдеще, обновяването и просперитета. Този камък дава на собственика си мъдрост и спокойствие. Древните римляни са смятали, че е в състояние да възстанови човешката душа.

5. Цветето на родените през май е момината сълза, символ на невинност и чистота. Древните келти са смятали, че момината сълза е съкровище, омагьосано от елфите.

6. Родените през май обожават да пътуват. Те са неуморни пътешественици и изследователи. Обичат да откриват нови места, да се запознават с нови хора и да изучават традициите на непознати народи и общности.

7. Децата, родени през май са малко податливи на заболявания. Имат добър жизнен статус и стабилен имунитет.

8. Родените през май не се страхуват от провали, постигат с лекота своите цели и силно вярват с себе си и в положителните резултати от своето усърдие. Рядко се нуждаят от допълнителна мотивация и са винаги готови да погледнат себе си отстрани и да преценят каква да бъде следващата стъпка. Майските деца най-общо казано са си самодостатъчни!

9. Родените през май са красиви деца. Ако се съмнявате, погледнете Пиърс Броснан и Линда Еванджелиста.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *