Български автори,  Занаяти,  Символи

Келтски възли

от Ателие Марабу – улилище за дизайн и творчество, взето от: http://ateliemarabu.com/signup.php?cat=53&id=44

Техника:Келтски възли
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:3 часа
Преподаватели:Калина Димова
Цена:30лв.
Места в групата:11

Описание на курса:


Забавен и отпускащ урок за изработка на бижута, от който всички си тръгват с нови собственоръчно направени модели.

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ние плавно ще ви въведем в света на бижутерията.

Ще се научите как сами да изработвате обици, колиета или гривни с една от базовите техники. Ще се запознаете с главните бижутерийни елементи и аксесоари, типовете мъниста и основните инструменти. Придобитите знания и умения ще ви помогнат самостоятелно и с лекота да изработвате бижута вкъщи.

Умения и знания, включени в този урок:

  • Работа с кожени шнурове – характеристики и дебелини;
  • Подготовка на работното място при изпълнение на техниката;
  • Специфика на техниката, опознаване на основни възли и приложението им в бижутерията им;
  • Довършване на модели, изработени с техниката Келтски възли – лепене с бижутерийно лепило, поставяне на накрайници и усвояване на стягащ възел.

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

Урокът продължава около 3 часа и се изработват 2-3 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит – ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия.

Това е един прекрасен и много популярен урок след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!

Какво да си носите

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.


Основна информация:  Материалите, използвани във всеки един от нашите уроци, са включени в цената на съответния такъв. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя.

Местата за нашите уроци са ограничени, като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли.  Ако сте записали два последователни урока в един и същ ден, ще разполагате с час обедна почивка.

Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас. Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.  

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *