Келтски свят,  Традиции

Келтска магия в действие, ако имате пари

08.12.2010г., редактор: Николай Киров; Източник: Darikfinance, взето от: https://www.pariteni.bg/novini/novini/keltska-magija-v-dejstvie-ako-imate-pari-160720

Келтска магия в действие, ако имате пари
Келтска магия в действие, ако имате пари

Британска туристическа агенция планира мащабна маркетингова кампания, която да примами повече богати туристи да изхарчат парите си за луксозна празнична почивка в замъците, именията и театрите на Великобритания, съобщава Ройтерс.

Агенция ВизитБритън (VisitBritain) предлага „вълшебни“ ваканции, основани на трите степени на лукса – злато, платина и „черно“, за да привлече богати гости в страната, пише БТА.

„Златната“ ваканция е за желаещите заслепяващ лукс, „платинената“ – за онези, които не се стремят към показност, а „черната“ задоволява по-скромни вкусове, с минимални, но достатъчно задоволителни удобства.

„Всяка държава има 5-звездни хотели, луксозни спа-центрове, дизайнерски магазини и голф игрища от шампионска клас. Великобритания остава настрана, защото разполага с оригиналните световно известни практики и марки“, отбелязва Патрисия Йейтс, директор по стратегия и комуникации на ВизитБритън. Подобни екскурзии могат да включват, например, престой в луксозно имение с огромен „дом за пеперуди“.

В пакета могат да бъдат включени и предложения за живот като земевладелец в шотландски замък, производство на собствена бутилка малцово уиски, голф и вземане на мерки за ушиване на традиционен шотландски килт.

Елитни марки шампанско и разходки с хеликоптер също са включени в списъка с предложения наред с уроци по вадене на стриди и опушване на херинга.

Романтичните ваканции могат да бъдат придружени от пикник със следобеден чай и пътуване с парен локомотив. „Туристите от луксозната класа често искат ваканциите им да утвърждават социалния им статус или престиж, давайки им възможност да разказват истории как са направили нещо ново и уникално или да използват получения опит във всекидневието си“, посочва ВизитБритън.

Агенцията е отделила 50 млн. бр. лири за световна рекламна кампания, която ще започне идната година, а още 50 млн. британски лири ще дойдат от частния сектор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *