Музика

Автентична келтска пънк забава с The Rumjacks наесен в София /2018/

05.06.2018г., от http://zrockradio.bg взето от: http://zrockradio.bg/archives/news/avtentichna-keltska-pnk-zabava-s-rumjacks-naesen-v-sofija

Австралийските (с ирландски и шотландски корени) келтик пънкари The Rumjacks ще се завърнат в София за концерт в столичния клуб *Mixtape 5* на 1 ноември /2018/. Турнето е по случай 10-годишнината на групата и обхваща цяла Европа. През 2017 групата направи жесток лайв, като над 600 фена не спряха да куфеят за час и 40-минутното им шоу в Mixtape.

Възпламеняващите им изпълнения на живо и почти безкрайните турнета е причина да са споделяли сцена с най-разнообразни групи като Dropkick Murphys, The Interrupters, Anti Flag, CJ Ramone, The Real McKenzies, Gogol Bordello, Ruts DC, Guttermouth, GBH, UK Subs и The Aggrolites.

От създаването на бандата в Сидни в края на 2008, когато Frankie се срещна с басиста Johnny McKelvey, те натрупват милиони гледания в YouTube, като само близо 43 милиона от тях са с „Irish Pub Pub Song“. През собствения си лейбъл „Celtic Punk“ те издават две EP-та – „Hung, Drawn & Portered“ и „Sound as a Pound“, както и три мощни албума – Gangs of New Holland, Sober & Godless и ‘Sleepin’ Rough.

Early Bird билетите са вече в продажба в мрежата на bilet.bg. Цената им е 25лв. След изчерпването им ще са 30лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *