Други

Келтски новогодишен хороскоп

оригинално заглавие

Вижте какво ви очаква през новата келтска година според зодията ви

https://dama.bg/article/vizhte-kakvo-vi-ochakva-prez-novata-keltska-godina-spored-zodiiata-vi/18610/

Въпреки че за повечето от нас Нова година настъпва на първи януари, много хора по света почитат келтската Нова година на 31 октомври – Сауин. Според древните келти през тази магическа нощ лятото отстъпва мястото си на зимата, а душите на мъртвите надничат в нашия свят. По това време на годината жреците са правили предсказания за предстоящата година. Така че дори да не почитате Сауин или Хелоуин, имате добро извинение да помислите за новогодишните си обещания и да прочетете какво ви очаква през новата келтска година.

Овен

Трябва да се замислите над здравето си и то да бъде вашият приоритет през следващата година. Обърнете внимание на диетата си и променете вредните си навици. Ако започнете от първи ноември, до края на декември вече ще сте развили положителни навици и ще забележите положителната промяна.

Телец

Новата година е идеалното време да преосмислите професионалните си цели. През изминалите 12 месеца са се случили много неща в живота ви и вие коренно сте се променили, време е да го приемете и да се замислите за промяна и в кариерно отношение. Доверете се на интуицията си, когато кандидатствате за нова позиция или изцяло сменяте професионалната си сфера. Големите промени наистина ще ви се отплатят.

Близнаци

Новата година за вас ще бъде свързана с прераждане и обновление. Вие знаете какво искате от живота и си мислите, че имате всичко необходимо, за да го постигнете, но истината е, че в момента ви липсва нужната мотивация. Фокусирайте се върху това, което искате да постигнете, и правете мънички крачки към целта, не се надявайте на смели и големи скокове. Потърсете помощ от другите огнени знаци – Лъв, Стрелец и Овен, които могат да възродят страстта и ентусиазма ми.

Рак

Вие, скъпи Раци, ще трябва да насочите енергията си към семейството и приятелите си. През последните месеци сте отделили достатъчно време на себе си и дълго време сте оставали сами, за да намерите хармонията в себе си и да презаредите батериите си, но сега любимите ви хора имат нужда от вас. Планирайте някоя приятна вечеринка с приятели или посетете някого, когото не сте виждали отдавна. Направете нужните планове отсега, за да прекарате празниците със семейството ви.

Лъв

Вие сте готови да се фокусирате върху дома, семейството и предстоящите празници, което е нещо хубаво, защото през изминалата година нямахте много почивка от работа. Сега най-накрая можете малко да отдъхнете и да организирате няколко страхотни партита за предстоящите празници. Пригответе се за купона, Лъвове! През следващите месеци животът ви ще бъде шеметен вихър! Покрай многото купони, все пак забравяйте да отделите време и за себе си.

Дева

Очаква ви ново начало. В работата си ще проявите хитрост – ще се уповавате на новопридобити умения, за да работите по-малко, но по-качествено. Използвайте тази творческа енергия и наученото, за да свършите няколко задачи, които отдавна отлагате. Може би ще се срещнете със стар приятел и не е изключено тази среща да донесе положителна промяна в кариерно отношение.

Везни

За вас, Везни, новата година ще донесе… почивка! Възползвайте се от тази възможност и си отдъхнете от безкрайните ви задължения. През последните 12 месеца сте работили неуморно, свършили сте много работа и сега е време да оберете плодовете на вашия труд. Анализирайте постигнатото и забавете темпото. Освен това е важно да се уповавате на интуицията ви, защото тя няма да ви предаде.

Скорпион

Юпитер – планетата на даровете, мистерията и късмета, навлиза във вашия знак, което означава, че всичко е възможно! Фокусирайте се върху това, което искате да постигнете, и вложете цялата си енергия в него. Ще успеете да постигнете целта си, но само ако не разпилявате енергията си за твърде много неща. Тази година се съсредоточете върху две-три мечти, които са ви най-скъпи, а по-маловажните поставете на заден план. При вас мотото „колкото повече, толкова повече“ няма да работи през новата година и ще трябва да заложите на максимата, че понякога малкото е повече.

Стрелец

Вие, Стрелци, сте всеизвестни като неуморни пътешественици, но дали не е време малко да се поуспокоите? Поне за малко. Неспирните ви пътувания са ви изтощили и копнеете за уюта на дома. Отдайте се на приятна почивка още сега, защото по време на празниците ще сте много заети и няма да имате нито минутка за себе си.

Козирог

Постигналите сте много от целите си тази година, но все пак остават няколко, които в момента занимават ума ви. Вместо да разпилявате енергията си, първо си съставете план и измислете как да я използвате най-разумно. Освен това преминаването на Юпитер през знака на Скорпион ще ви зареди с допълнителна амбиция и ще ви насочва в решенията ви, затова през новата година може да се доверите на интуицията си.

Водолей

Време е за промяна, скъпи Водолеи, и вие много добре го знаете! От всички знаци вие най-силно копнеете за нещо ново и вълнуващо. Е, сега е време да го получите. Какво бихте направили, ако знаехте, че всичко е възможно и пред вас няма ограничения? Позволете си да мечтаете на едро и вижте какво ще се случи. Може би ще имате късмет и ще постигнете онова, за което някога не смеехте и да мечтаете.

Риби

Новата година ще разшири кръга ви от познати. Много хора ще търсят вашия съвет и ще оценят вашата разсъдлива, но деликатна природа. Отворете сърцето си за тези нови познанства и може би ще намерите приятел за цял живот. Не забравяйте и старите познанства, защото сега е идеалният период да заздравите връзката си с близките ви хора.

Източник: https://dama.bg/article/vizhte-kakvo-vi-ochakva-prez-novata-keltska-godina-spored-zodiiata-vi/18610/ © Dama.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *