Други

Келтски балсам без камфор Laboratoire des Sources 15ml

взето от:

https://slabi.koshachek.com/articles/keltski-balsam-bez-kamfor-15ml-laboratoire-des.html

Acheter Baume Celtique sans Camphre 15 ml Celtique | Naturitas

Келтски балсам без камфор

Комбинирайки пчелен восък, масло от пшеничен зародиш, масло от ший и силата на етеричните масла Келтски балсам е универсален балсам. Laboratoire des Sources го предлага тук без камфор. Наделен с множество предимства, Celtic Balm наистина може да се използва върху ставите и мускулите за отпускане и облекчаване. Деконгестант и успокояващо, може да се прилага и върху гърдите за подобряване на дихателния комфорт, ухапвания от комари или дори слепоочията.

Практичен с малкия си размер, келтският балсам се събира в чантата и се прилага в малки количества върху засегнатите области.

Изработена от 100% натурални съставки, рецептата за Келтски балсам се основава на келтски легенди и знания на друидите. Благодарение на растенията, келтският балсам облекчава и успокоява.

Съвети за употреба

Накиснете пръст с Келтски балсам без камфор като правите кръгови движения по повърхността и масажирате засегнатата област (слепоочия, мускули, стави, гръден кош, ухапвания от насекоми.), като избягвате областта на очите и лигавиците. Келтският балсам се прилага не повече от веднъж на ден и в малки количества.

Да не се използва при бременни или кърмещи жени и деца под 8-годишна възраст. Не нанасяйте келтския балсам върху чувствителни зони, лице (само върху слепоочията), околоочната област и лигавиците.

Състав и друга информация

Cera alba *, масло от butyrospermum parkii (shea) *, ментол, масло от листа на melaleuca viridiflora *, масло от листа на mentha arvensis *, масло от листа на gaultheria procumbens *, масло от евкалипт радиата/стъбло *, масло от melaleuca leucadendron cajuputium вулгаре (пшенично) зародишно масло, лимонен °, melaleuca alternifolia (чаено дърво) масло от листа *, cinnamomum zeylanicum (канела) масло от листа *, eugenia caryophyllus (карамфил) стволови масла *, бензил бензоат °, канемал °, канелен алкохол °, цитрал °, евгенол °, гераниол °, линалоол °

* органична съставка
° естествен компонент на етерично масло

Съставен от 100% натурални съставки. 87% са от биологично земеделие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *