Изкуство,  Музика

Aвтентична келтска пънк забава с The Rumjacks

09.10.2018г., от   MySound.bg взето от:

http://mysound.actualno.com/?act=article&id=24875&upg=139

The Rumjacks

Австралийските (с ирландски и шотландски корени) келтик пънкари The Rumjacks  се завръщат в София за концерт в столичния клуб Mixtape 5 на 1 ноември.  Турнето е по случай 10-годишнината на групата и обхваща цяла Европа. През 2017 г. музикантите изнесоха жесток лайв, като над 600 фена не спряха да куфеят на час и 40-минутното им шоу на същата сцена.

Възпламеняващите изпълнения на живо и почти безкрайните обиколки е причина да са споделяли сцена с най-разнообразни групи като Dropkick Murphys, The Interrupters, Anti Flag, CJ Ramone, The Real McKenzies, Gogol Bordello, Ruts DC, Guttermouth, GBH, UK Subs и The Aggrolites.

От създаването на бандата в Сидни в края на 2008-а, когато Frankie се срещна с басиста Johnny McKelvey, те натрупват милиони гледания в YouTube, като само близо 43 милиона от тях са с „Irish Pub Pub Song„.

През собствения си лейбъл „Celtic Punk“ те издават две EP-та – „Hung, Drawn & Portered“ и „Sound Аs А Pound„, както и три мощни албума – „Gangs Оf New Holland„, „Sober & Godless“ и „Sleepin’ Rough

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *