Литература

Нора Робъртс – Колекция „Сага за Ирландия“

взето от:

https://www.olx.bg/d/ad/nora-robarts-kolektsiya-saga-za-irlandiya-CID618-ID8RkYV.html

Цена – 6 лв

Описание

Колекция „Сага за Ирландия“ – 18 лв (САМО в комплект) :

1. Даровете на слънцето : Твърдо решила да преосмисли живота си, Джуд Мърей бяга от Америка, за да се усамоти в къщурката на Хълма на феите. Тук тя се залавя да изучава местния фолклор… И в изпълненото с магии минало открива надежда за бъдещето… След години на пътешествия завърналият се най-после в Ирландия Ейдан Галахър има необичайно разбиране за пленителните митове на своята страна. Макар да се е посветил на семейната кръчма, в очите му все още проблясват неспокойни пламъчета. А у Джуд той вижда жена, която би успокоила сърцето му и същевременно би разпалила кръвта му. Започва да и разказва легендите на родния си край, с което двамата поставят началото на собствена страстна история.

2. Сълзите на луната : Талантливият композитор на песни Шон Галахър прекарва времето си унесен в мечти, без да обръща внимание на живота около себе си или на опитите на жените да го прелъстят. Той твърди, че е доволен от живота, но музиката му говори за друго – в нея се усеща самота и отчаян копнеж… Никой не проумява защо Шон не използва музикалната си дарба, за да печели, още по-малко буйната и независима Брена О’Тул – от години тайно влюбена в него. Едва когато Шон се отдава на тайнството на чудесата, тогава открива любовта и успява като музикант, докато песента, звучаща в съзнанието му, е в същия ритъм с ударите на сърцето на една жена…

3. Сърцето на океана : Тримата представители на семейство Галахър търсят сърцата си и неочаквано и за себе си откриват любовта, чиято сила разрушава тристагодишна магия, тегнеща над легендарна любов.

Тревър Магий се завръща в страната на предците си, за да построи музикална зала, където да звучат прекрасните песни и мелодии, създадени в ирландската земя. Делови човек, предприемач, строител, собственик на звукозаписна компания, той попада в тази страна на чудесата, където древните предания неочаквано оживяват. Развълнуван от необикновената красота на Дарси Галахър, Тревър се изправя пред предизвикателството да покори дръзката млада жена, чието сърце все още не познава любовта. Ще открият ли и двамата вечната магия, която обвързва предопределените един за друг?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *