Български автори,  Език

Шотландският културен център и Каледонско училище

От admin, 2019, взето от:

За нас

Създадохме Шотландският културен център и Каледонско училище с цел в Българската столица английският език да бъде преподаван по най-добрият начин, от преподаватели с роден език английски.
Вярваме, че език трябва да бъде преподаван възможно най-близо до „реалния живот“. В нашите уроци се разглеждат живота в Шотландия и другите англоезични страни. Разглеждат се и различни аспекти от живота в България и по света.
Брайън Стюарт, Директор на центъра и главен учител:

„След като седем години работих за Британския съвет в София, реших, че е време да приложа опита си на практика. За този период успях да придобия добра представа за това, което българите наистина търсят, когато започват курс по английски език. Хората тук искат висококвалифицирани учители с роден език английски и качествена услуга за парите, които плащат. Те също така желаят интелигентни уроци и възможност за социални контакти. Точно поради всичките тези причини реших да създам центъра.

Преподавам английски език повече от 20 години, като съм работил във Великобритания, Германия, Чехия, Естония, Гърция и други европейски страни.

През всичките тези години се учех от най-добрите и вече мога да кажа, че знам как следва да се постъпва в различни ситуации, свързани с учебния процес.

Ако, след като прегледате нашата интернет страница, решите да се обучавате при нас, Ви гарантирам, че всичко ще бъде изпълнено, както е обещано.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *