Татуировки,  Традиции

Татуировките влизат в менюто на пъб в Англия

Десетки клиенти на бара „Дъ Харвестър“ („Жътварят“) в Солихъл вече са се възползвали от новата услуга

17.04.2006г., от www.dnes.bg взето от:

https://www.dnes.bg/world/2006/04/17/tatuirovkite-vlizat-v-meniuto-na-pyb-v-angliia.21746

Татуировките влизат в менюто на пъб в Англия
Бира или татуировка – в Солихъл няма нужда от дилема. Снимка: Корбис

Зажаднелите за поредната бира англичани получават още едно разнообразно предложение от пъб в Солихъл, централна Англия, предава АФП. Барът „Дъ Харвестър“ („Жътварят“) отскоро е въвел като допълнителна услуга към менюто си възможността клиентите да бъдат татуирани.

В специална зала вътре в бара татуисти ще могат да шарят телата на желаещите, а накрая ще могат да поливат сполучливата рисунка с промишлени количество бира.

Идеята за подобна инициатива е на Фил Джоунс, собственик и татуист в заведението. „Това се приема страхотно от „пиячите“ тук – вече имаме десетки клиенти, а още повече са заявили желание за бъдеща татуировка“, казва Джоунс и допълва, че най-желани в бара са рисунките с келтски мотиви, портретите и плетениците.

„Хрумването на Фил е чудесно – хората идват тук заради добрите артисти и докато чакат своя ред, пият по няколко бири и хапват по нещо. От друга страна, хора, които не са дошли заради татуировките, сядат на бара, виждат нашарените тела на другите клиенти и решават също да се татуират. Така всички сме доволни.“, казва един от барманите в заведението.

Тази инициатива е съвсем нормална в централната част на Острова – там пъбовете са в непрестанна борба помежду си и иновациите са част от конкуренцията. Сред другите предложения на местни кръчми са здравните прегледи за срамежливи мъже и църковните услуги около бара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *