Български автори,  Други

Drops of Life Пакет с Келтска сол

от https://kozmetika.bg взето от:

https://kozmetika.bg/product/30960/drops-of-life-paket-s-keltska-sol.html

178.00лв. Каталожна цена: 184.00лв. Отстъпка: 6.00лв. (3.26%)В наличност

  • Код: drops5-1

DROPS of LIFE е вдъхновение, храна, красота, дълголетие, философия и много чиста енергия. Марка: Drops of Life.

DROPS of LIFE не дава мигновен резултат, а траен и устойчив.

DROPS of LIFE е вдъхновение, храна, красота, дълголетие, философия и много чиста енергия.

МЕКИ ЖЕЛАТИНОВИ КАПСУЛИ – ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

290 мг – 60 перли от телешки желатин обвиващ органично розово масло с органично, студено пресовано орехово масло, формулирани като част от дневния прием здраве.

Предназначение: Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система, мозъка и нервната система, жлъчка и черен дроб, храносмилателна система, отделителна и дихателна система, кожа. Спомага за общото укрепване на организма /активен имуностимулатор/ и понижаване на холестерола и триглицеридите.

Розовото масло има силни анти-оксидантни свойства, спомага за подмладяването и разкрасяването. Комплексът спомага за поддържане на добър имунитет, допринася за хормоналния баланс при жените, повлиява благоприятно регенериращите процеси в организма, балансира храносмилателните му функции. Съдейства за намаляване нивата на стреса и подобрява на съня.

СЪДЪРЖАНИЕ и АКТИВНИ СЪСТАВКИ – 200 мг: Органично етерично масло от Маслодайна роза (Rosa Damascena) *, Органично растително масло от орех* (Juglans regia – студенопресовано), 90 мг телешки желатин.

За една желатинова капсула с тегло 290 мг.

100% натурални съставки, *съставки от био земеделие

– Органична Розова вода на капки за пиене /50 мл/

Концентрация, създадена да допълва цялостния дневен прием. Тя е дестилат /хидролат/, в който се съдържат флавоноиди и вит. А, С, Д, Е и В3. След дестилацията от водата е извлечено розовото масло, но концентрацията, която ние в DROPS of LIFE използваме е специално за вътрешен прием. Съобразена е с другите продукти и рецептирана по схема, за да балансира общото им въздействие и да се усвояват пълноценно от организма. Нашата розова вода е органична със сертификат за БИО продукт. Приета с топла напитка предотвратява тежки повръщания, сърцебиене от топлина, укрепва тялото, успокоява болките в стомаха, черния дроб, далак, черва. Пиенето й с вино развеселява и разведрява. Променя трайно и парфюмира устната кухина.

– Органично Розово масло в Мед /260 гр/

Медът, вложен в DROPS of LIFE е полифлорен /многоцветен/ от различни райони на България. Най-популярният и често срещан мед и същевременно най-редкият. Имуностимулатор, антиоксидант, силен антисептик. Лек за респираторни инфекции и настинки. В балансирана комбинация с розово масло, което има подмладяващ, детоксикиращ, имуностимулиращ ефект върху тялото.

– Комбуча

Едно от най-добрите свойства на комбуча е да подпомага детоксикацията на тялото. Тази способност се постига от голям брой ензими и органични киселини. Kombucha има много високо съдържание на глюкуронова киселина. Той е основната активна съставка при започване на детоксикация.

Инфузията на комбуча се използва при ангина, за повишаване на имунитета, за нормализиране на работата на стомашно-чревния тракт, с главоболие, с хипертония, с гнойни кожни лезии, като бактерицидно средство, за отслабване …

Напитката съдържа оксалова, гликолова, фосфорна киселини, витамини D, C, както и кофеин. В една бутилка от 330 мл се съдържа дневната доза вит. В12. Като жив пробиотик имуностимулира и балансира стомашно- чревния тракт.

– Келтска сол

100% натурален продукт, богат на магнезий, калций, йод, желязо и още 84 минерала. Келтската сол помага за подобряване на храносмилането, прави организма по-устойчив на инфекции и участва в поддръжката на алкално-киселинния баланс. Сивата сол намалява задържането на вода и помага за премахването на вредните вещества от организма. Тази сол не се използва за същественото готвене, а се добавя накрая, точно преди ястието да бъде поднесено

Като електролит, Sel fin de Guérandе отвежда водата в клетката, подпомага работата на розовото масло на клетъчно ниво. Повишава имуностимулирането и цялостната детоксикация на организма. 

Ореховото масло, розовото масло, розовата вода, меда и келтската сол имат въздействие върху еднакви органи и системи. Комбучата като пробиотик ги затвърждава. Точно от тези техни свойства се възползвахме и формулирахме DROPS of LIFE. Тяхното взаимодействие подсилва ефекта на всеки един компонент, но с балансираната си формула Ви дават дневна доза грижа, здраве, красота и любов.

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА на DROPS of LIFE : „Нека храната ви бъде лекарство и лекарството – храна!”- Хипократ

„DROPS of LIFE” са функционални храни и добавки. Готова, работеща формула за красота и живот със здраве. Да се приемат по 2 капсули розово масло в орех дневно, преди хранене с 150-200 мл КОМБУЧА, чаена лъжичка розово масло в мед и ¼ кафена лъжичка Келтска сол до 40 мин. преди хранене.

За да имате видим и траен резултат продължителността на приема трябва да е минимум 3 месеца.

Не се препоръчват на бременни жени и кърмачки. Не се препоръчват за приемане от бебета и деца. Не се препоръчва за хора с алергии към някоя от съставките.

СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ: не се наблюдават

УСЛОВИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява при умерена температура (15-30С ) на защитено от влага и пряка слънчева светлина място.

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ: Да не се надвишава препоръчителната дневна доза

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *