Татуировки

Каква татуировка ви подхожда според зодията

26.09.2017г., автор: Blagovesta, взето от: https://www.anna.bg/2511-kakva-tatuirovka-vi-podhozhda-spored-zodiyata.html

Ако вече сте решили да се татуирате, но все още не знаете какво точно да изобразите на рисунката, ще ви помогнем. Elle.ru предлага любопитен поглед към татуировките в зависимост от вашия зодиакален знак.

Овен

Овните са свикнали да преодоляват всички препятствия в преследване на целта си, тъй че съмняващи се личности сред тях е трудно да бъдат открити. Ако избират татуировка, това почти винаги е произведение на изкуството, което привлича вниманието и предизвиква въпроси. Може обаче да започнете с малкото – разгледайте внимателно изображенията на стрелките, които посочват някакъв път, или на короната, което означава, че вие напълно контролирате живота си.

Телец

За консерваторите Телци, които притежават нестандартно мислене и са склонни към смели постъпки, подхождат символи, обозначаващи пътешествия. Това може да са очертания на любим град, на бушуващ океан или на красиви планини. Някои отдават предпочитания на флората и фауната, зашифровайки в такива рисунки скритите си мечти.

Близнаци

Двойнствеността и експресивността на Близнаците, които нерядко са наричани кукловоди (те са способни да привлекат на своя страна цяла армия), ги кара да харесват татуировки със стихии. За променливата им натура са най-подходящи рисунките на разбиващи се вълни или изображение на стихийни бедствия.

Рак

Раците имат винаги грандиозни планове за живота – този знак на зодиака иска да въплоти в живота най-опасните си и романтични желания. Едно от тях е мисълта да си направят татуировка. На тях отлично подхожда красива рисунка на ножица, която „разрязва” препятствията по пътя им.

Лъв

Нищо не коства на Лъва да реши сложна задача и с лекота да завърже ново познанство. Те често си татуират рисунка на Царя на животните, което пасва едно към едно на величествения им характер. Подхожда им много и татуировка на зарчета заради склонността им към авантюри.

Дева

Педантичните Деви ще се усещат прекрасно с миниатюрни татуировки във вид на сърце, което изобразява и главния им стремеж в живота – към хармония. Често Девите си татуират името на любимия човек, за което пък и нерядко съжаляват, тъй като подобна смела рисунка може да се окаже излишна в един момент от отношенията.

Везни

Везните са свикнали да вземат спонтанни решения – с такова настроение те правят и татуировките си. Дори в най-простата рисунка при тях трябва да е заложен смисъл. Идеалната татуировка за тях е любим цитат, изображение на келтски символи или котва, което символизира твърдост в приетите решения.

Скорпион

Целеустремените и ефектни Скорпиони са свикнали да дават достоен отпор на всички, които ги обиждат. Затова отличната татуировка за тях е изображението на кинжал, който показва тяхната смелост, сила и естествено опасната им сексуалност. Отиват им перфектно и изображения на рози и други цветя с бодли.

Стрелeц

Стрелците нерядко отдават предпочитания на любими персонажи от книги и филми или си татуират съответстваща символика, свързана с един или друг герой. Те са склонни да посвещават татуировките си на близки приятели и родници – така се чувстват отлично защитени.

Козирог

Козирозите рядко грешат, именно заради това те често правят татуировки, за които никога не съжаляват, дори изображението да е някаква незначителна дреболия. За този знак подхожда изображение на дърво или на слънце, което символизира вътрешната им хармония и светлина.

Водолей

На мечтателните Водолеи се харесват истории, които завършват добре, те често са чувствителни към миналото и запомнят дори най-малките детайли. Татуировки с необичайно изобразени животни ги карат да се чувстват уверени.

Риби

Рибите често си правят крещящи татуировки, които изразяват нещо много лично. Обикновено това са изящни звезди, планети, Млечният път и всичко, свързано с космоса. По такъв начин Рибите съобщават, че се стремят да бъдат на висота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *